Gastenboek

Hier kunt u reacties van eerdere huurders lezen, of natuurlijk uw reactie achterlaten.

Reacties

Wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de gastvrijheid. Wij hebben buitengewoon genoten en het weer speelde zo voortreffelijk mee. Ook onze kinderen, die uit alle delen van de wereld waren overgevlogen waren diep onder de indruk van alles. T.z.t zullen we graag nog eens gebruik maken van "Over 't Wad". What a place!!!

A. Mulder

We hebben erg genoten in uw mooie vakantiehuis. Met z'n allen genoeg ruimte en een heerlijke keuken met grote en vooral genoeg pannen om te koken en gezellig aan de grote tafel te eten. Onze honden hebben ook genoten in de omheinde grote tuin en vooral ook van het wandelen op het strand op een goede loopafstand. Bedankt dat we in u huis mochten genieten. We zullen zeker, wanneer het kan, terug komen in uw vakantiehuis. Een groet namens ons allen,

Mia Meppelink

Na vele jaren eindelijk weer eens op Ameland. A trip down memory lane....En dan het huis. Buiten eten, strand op loopafstand, een zee aan ruimte en een prachtige ligging. Wat een heerlijk huis is Over 't Wad. We komen graag eens terug.

Familie Pietersma

Een geweldige week gehad. Een mooi groot huis met voldoende ruimte. We waren er met kinderen aanhang en kleinkind. Allen hebben zich prima vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

J. Berger

Reactieformulier